Džibuti

View listings

Realigro.rs je prvi svetski pretraživač nekretnina gde možete da pronađete oglase za prodaju kuća u Džibuti

Некретнина за продају у Џибутију

 Џибути се налази на подручју Афричког рога и земља је која граничи са Еритрејом на сјеверу, Етиопијом на западу и југом и Сомалијом на југоистоку. У Џибутију постоји један од најслађих водених базена на свету: језеро Ассал, смештено у пустињи Данакил. Његов главни град је Џибути, који се налази у приобалном подручју Џибутија, на Таџурском заливу. Овдје живи већина становништва цијеле земље, јер је то већи град и налази се дуж важног поморског трговачког пута, између Црвеног мора и Аденског заљева и главна је увозно-извозна лука.

 

Главни град је одлично место за тражење некретнина за продају у Џибутију јер се очекује да ће тај раст расти за око 7% у 2019. години, углавном захваљујући све већим инвестицијама у инфраструктуру, укључујући луке и електричну железницу која повезује Џибути са Етиопијом.

 

Влада намерава да развије тржиште некретнина у земљи, тако да је успоставила државног секретара за изградњу у свом Министарству за становање и урбани развој, због чега вам саветујемо да купите имовину за продају у Џибутију.

Повољан тренутак на тржишту некретнина је подржан стабилном политичком климом и снажним растом сигурности, тако да је период улагања у некретнине за продају у Џибутију веома повољан и постоје значајне могућности за инвеститоре у некретнине.

 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB